استفاده از صدای منحصر به فرد یک فرد برای احراز هویت:

حملات فیشینگ مسئول بیشتر حملات سایبری امروزی است. طبق آخرین گزارش موسسه Ponemon، میانگین ضرر شرکت‌ها به فیشینگ در سال 2021، 14.8 میلیون دلار بوده است. با در نظر گرفتن این موضوع، شرکت ها بیش از هر زمان دیگری اقدامات امنیتی (ورودهای MFA یکی از آن ها است) را برای کمک به جلوگیری از چنین حملاتی اجرا می کنند.

احراز هویت چند عاملی به یک روش احراز هویت قوی نیاز دارد. برخی کمپانی­ها  Voice Biometrics را به عنوان یک روش احراز هویت قوی ارائه کرده اند. این روش کاربر پسند است والزامات ورود به سیستم را در MFA رعایت می­کند و اخیراً این فناوری برای تجربه کاربر نهایی به بهترین شکل و با کمترین خطا ارتقا یافته است.

ارائه روش‌های احراز هویت متنوع یک چیز است، ارائه بهترین روش‌های احراز هویت چیز دیگری است. در کیپر تلاش بر این است با رعایت پروتکل­های حفاظتی هر دو آیتم مورد توجه قرار بگیرد.

احراز هویت بیومتریک صوتی چیست؟

احراز هویت بیومتریک صوتی شامل استفاده از صدای یک فرد به عنوان یک ویژگی بیولوژیکی شناسایی منحصر به فرد به منظور احراز هویت است.

بیومتریک صوتی قوی‌ترین روش احراز هویت در نظر گرفته می‌شود، زیرا هویت را به یک فرد واقعی مرتبط می‌کند (“آنچه هستید” به جای “آنچه می‌دانید” یا “آنچه دارید”).

این روش مجموعه‌ای از ویژگی‌های صوتی را استخراج می‌کند که تضمین می‌کند گوینده یک شخص واقعی است نه صدای ضبط شده یا مصنوعی یک فرد.

احراز هویت بیومتریک صوتی چگونه کار می کند؟

Voice Biometrics از الگوهای صوتی برای ایجاد هویت منحصر به فرد برای هر فرد استفاده می کند که با بیش از 100 ویژگی فیزیکی و رفتاری کار می کند. این شامل سرعت گفتار، لهجه، تلفظ، تاکید، علاوه بر عوامل فیزیکی دستگاه صوتی، دهان و مجرای بینی شما است.

مزایای احراز هویت بیومتریک صوتی:

بیومتریک صوتی به عنوان بخشی از فرآیند احراز هویت دو مرحله ای برای افزایش امنیت استفاده می شود و 3 مزیت اصلی آن عبارتند از:

  • با احراز هویت سریع و بدون همپوشانی، تجربه مشتری را افزایش می­دهد
  • بهبود امنیت و به حداقل رساندن ریسک به دلیل رمزهای عبور در معرض خطر، فیشینگ و غیره…

فوراً کاربران را شناسایی می­کند و تعامل را شخصی سازی می­کند

احراز هویت بیومتریک صوتی و راهکارهای امنیتی:

احراز هویت بیومتریک صوتی ترکیبی منحصر به فرد از امنیت بسیار بالا و تجربه کاربری طبیعی را ارائه می‌کند که به صورت عاملیت دوم کار می‌کند.

این فناوری به فناوری‌های یادگیری ماشینی متکی است که می‌توانند اثر انگشت صدای انسان را در سطح رمزنگاری تجزیه و تحلیل کنند.

در صورت داشتن میکروفون و با تلفن خود، می‌توانید با صدای خود توسط رایانه احراز هویت کنید.

تهدیدات هوش مصنوعی:

امروزه با پیشرفت هوش مصنوعی و یادگیری ماشین امکان اینکه الگوی گفتاری کاربر به ماشین آموزش داده شود بسیار افزایش یافته است.

متاسفانه تمامی شرکت های بزرگ ارائه دهنده احراز هویت چند عاملی که روش بیومتریک را ارائه داده اند این تهدید را در نظر نگرفته اند.

خوشبختانه مجموعه کیپر این افتخار را دارد که به راه حل امنی جهت برطرف کردن تهدید هوش مصنوعی از طریق ادغام آنچه هستید و آنچه می­دانید، رسیده است و به زودی این ویژگی را ارائه خواهد کرد.